Wij serveren u een heerlijk driegangenmenu die hoofdzakelijk samengesteld is met producten uit Kruisem. Wij richten ons op de korte keten omdat we ons steentje willen bijdragen aan het in stand houden van de natuur en op een ethisch verantwoorde manier willen omgaan met voeding. Lekker, vers en met liefde gemaakt.
Lunch
Hapjes
Assortiment olijven | € 7.00 |
Bordje Kaas & Paté | € 8.00 |
Breugelplankje (Rooigemvallei Kruisem) - brood | € 16.00 |
Voor
Hoevepaté (Rooigemvallei) - Rozijnenbrood - Uienconfituur | € 12.00 |
Ambachtelijke kaaskroketten - Brugge oud | € 12.00 |
Duo ambachtelijke kaaskroket - Garnaalkroket | € 14.00 |
Verse soep - Brood | € 9.00 |
Ribfingers - Spicy dip | € 16.00 |
Hoofd
Varkenswangetjes - Adriaan Brouwer Bier - Friet | € 26.00 |
Omegabaars - Zuiderse groenjes - Krielaardappel (Omegabaars Kruisem) | € 27.00 |
Biefstuk Natuur (Rooigemvallei Kruisem) - Friet | € 26.00 |
Biefstuk - Provencaalse saus - Krielaardappel | € 27.00 |
Salade halloumi - Zoete aardappel | € 20.00 |
Salade gemarineerde kip - Zoete aardappel | € 20.00 |
Dessert
Chocolade Brownie - Hoeveijs (De Valleihoeve) - Frambozencoulis |
€ 9.00 |
Frambozentaart - Amandelbodem | € 9.00 |
Irish Coffee | € 9.50 |
Speculoosmousse | € 9.00 |
Menuprijs: €38
(Menu met Steak of Vis als hoofdgerecht = €5 supplement)
Voorgerecht - Hoofgerecht - Dessert (Eten á la carte is ook mogelijk.)
Al onze gerechten zijn samengesteld met producten uit Kruisem of omstreken, vraag gerust naar een referentie.
Wij serveren ook lekkere aangepaste wijnen en bieren naar uw wensen.
Onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Voor meer info staan wij u hierover graag te woord. De samenstelling van onze gerechten kunnen veranderen.