Meeting

 

Clementine beschikt over een aparte ruimte voor groepen tot maximum 12 personen. Alles is aanwezig om comfortabel te vergaderen: internetaansluiting, flatscreen-tv, flipchart... Voor grotere groepen is het gebruik van de brasserie bespreekbaar. In deze stijlvolle ruimte met open haard kan u vergaderen in een ontspannen sfeer, geschikt voor zowel strategische meetings, kleinere workshops, coachings of presentaties. Een efficiënte ruimte met veel daglicht. Verduistering is voorzien.

 

Culinaire invulling: wij bieden u graag een ruime keuze aan voor zowel ontbijt, lunch, koffie met gebak of receptie. Onze verschillende formules zijn steeds op aanvraag verkrijgbaar. Uiteraard luisteren wij ook graag naar uw persoonlijke wensen om u een voorstel op maat uit te werken. Contacteer ons vrijblijvend.

 

Bij mooi weer kan u aangenaam lunchen op ons terras met zicht op de tuin. Wenst u de vergadering of workshop buiten verder te zetten, dan behoort dit tot de mogelijkheden. In de tuin kan u genieten en onthaasten, weg van het dagelijkse ondernemingsritme.

© 2021 Brasserie Clementine - Privacy - Alle rechten voorbehouden - Website by KMOSites